Calculator estimare ajustări prețuri de transfer

În funcție de tipologia tranzacțiilor intra-grup

Pentru mai multe informații, contactați-ne

VIOREL
SBORA

PARTENER PREȚURI DE TRANSFER

Viorel a făcut parte din echipa de preţuri de transfer TPS şi a gestionat echipa de prețuri de transfer a BDO România. Printre proiectele sale de referință se numără (i) pregătirea dosarelor prețurilor de transfer pentru două dintre cele mai mari zece companii din România după cifra de afaceri și (ii) asistență la contestarea de ajustări de prețuri de transfer în valoare de peste 100 de milioane de euro.

MIHAELA
CRĂCIUN

CONSULTANT PREȚURI DE TRANSFER

Mihaela are un an de experiență în realizarea de proiecte de prețuri de transfer. Experiența sa profesională include asistarea mai multor clienți din industriile farmaceutică și automobilistică în pregătirea dosarului prețurilor de transfer și susținerea acestuia pe parcursul inspecției fiscale. În prezent, Mihaela studiază pentru finalizarea programului de masterat Contabilitate, control și expertiză contabilă organizat de Academia de Studii Economice din București și pentru obținerea calificării de expert contabil din partea CECCAR.

ȘTEFANIA
MANOLACHE

CONSULTANT PREȚURI DE TRANSFER

Ștefania s-a alăturat echipei de prețuri de transfer a ATIPIC Solutions pe poziția de consultant, fiind specializată în particular pe oferirea de asistență în cadrul inspecțiilor de prețuri de transfer. Ștefania este absolventă a Facultății de Drept și a programului de masterat de Drept Fiscal organizate de Universitatea din București.

 • „Așa cum ni s-a și spus, această echipă reușește să ușureze procesul prin simplul fapt că solicită și oferă informațiile într-un mod foarte clar și structurat.”
  Ana Mihaela Ionescu, CFO, Butan Gas Romania
 • „Echipa de inspecție fiscală a acceptat dosarul prețurilor de transfer exact așa cum a fost pregătit de către echipa ATIPIC Solutions.”
  Cristina Nemeș, Contabil Șef, C T S Romania
 • „Dând dovadă de profesionalism, disponibilitate și deschidere, echipa ATIPIC Solutions este pe lista colaboratorilor pe care îi vom recomanda cu căldură."
  Laurențiu Bălan, Fondator, TGM Group
 • „Ne-am bucurat să constatăm că proiectul nostru a fost gestionat de la început până la sfârșit în mod direct de persoane cu senioritate și cu experiență în proiecte similare."
  Carmen Durac, Contabil Șef, Romcap Condensatori
 • „Niste profesionisti, implicati si responsabili, pentru care parteneriatul nu e un slogan si cu care vom mai colabora, fara indoiala!"
  Constantin Gîrboiu, Fondator, Crama Gîrboiu
 • „Mulțumim pentru dedicarea și solicitudinea de care ați dat dovadă în proiectul derulat împreună, precum și pentru sprijinul constant acordat pe parcursul colaborării."
  Ionuț Ungureanu, Chief Financial Officer, Agro CS Romania
 • „Ne-am confruntat cu situații inedite, dar echipa ne-a susținut și ne-a lămurit fiecare problemă. În proiectele noastre viitoare vom conta pe susținerea ATIPIC Solutions."
  Mioara Jugănaru, Contabil Șef, Zanfir SNC
zf
”Legislaţia preţurilor de transfer este una foarte interpretabilă, de multe ori mai important decât modul în care este citită legea de un consultant de preturi de transfer fiind cât de bine cunoaşte un consultant modul în care interpretează inspectorii fiscali legea” ... Citește mai mult
profit
”Cu toate că textul legislativ menționează specific că nu pot fi realizate ajustări de preturi de transfer strict în baza informațiilor simpliste prezentate în raportările pentru fiecare țară în parte CbCR, ne așteptăm la o intensificare semnificativă a agresivității autorităților fiscale vizavi de filialele grupurilor multinaționale ce înregistrează în România pierderi, sau rezultate fluctuante.” ... Citește mai mult
Ziare com logo
”In cele ce urmeaza, am incercat sa venim in intampinarea nelamuririlor si confuziilor cu care se confrunta orice antreprenor local atunci cand se documenteaza despre acest subiect.... In primul rand trebuie verificat ca studiul de comparabilitate sa fie realizat in bazele de date pe care le folosesc si echipele de inspectie fiscala in activitatea de control” ... Citește mai mult

Urmăriți-ne în social media

Ne place să împărtășim lucruri noi!

Să creăm împreună noi oportunități de afaceri!

Vizualizați videoclipurile noastre!

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Vă rugăm completați formularul de mai jos și o să revenim către dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil!