ANGAJĂM

Persoane cu sau fără experiență

Oferim oportunități de neegalat

Facilităm dezvoltarea fiecărui angajat ca individ prin aprofundarea de cunoștințe din varii domenii precum contabilitate, economie, fiscalitate, statistică, drept comecial și multe altele.

Indiferent dacă ești o persoană cu experiență în prețuri de transfer sau o persoană la început de drum, te provocăm prin tipul de muncă pe care ți-o alocăm în cadrul proiectelor, prin oamenii cu care interacționezi și prin tipologia clienților pe care interacționăm în viața de zi cu zi.

Te vom încuraja continuu în dezvoltarea ta și îți vom susține creșterea de-a lungul carierei prin facilitarea participării la orice fel de evenimente care te vor ajuta să te dezvolți atât personal cât și profesional. 

Ne place să ne dedicăm în întregime oricărui proiect pe care îl avem și o să te inspirăm și pe tine să faci la fel. În același timp susținem echilibrul și cultivăm la nivelul echipei o filosofie de echilibru între viața profesională și viața personală.

Descrierea poziției

În calitate de Transfer Pricing Consultant în cadrul echipei ATIPIC Solutions, vei fi implicat în întregul proces de realizare a unui dosar de prețuri de transfer, precum și a oricăror alte analize sau documente legate de prețurile de transfer. În plus, vei avea ocazia să participi la întâlniri și discuții cu clienții și vei învăța despre diferite modele de afaceri.

Mai specific - îți vei asista colegii mai experimentați (seniori, manageri, parteneri) în prestarea de servicii în domeniul prețurilor de transfer către clienți, responsabilitățile tale incluzând analiza de documente financiar-contabile, pregătirea de oferte și contracte, pregătirea de minute în urma întâlnirilor cu clienții, investigarea anumitor spețe de prețuri de transfer, pregătirea de documente specifice prețurilor de transfer, pregătirea de studii de comparabilitate, etc.

Abilități tehnice

 • Cunoștinte avansate de limba română și engleză – atât oral cât și scris;
 • Cunoștinte economice de bază – contabilitate, economie, statistică, fiscalitate, analiză financiară;
 • Rezultate bune obținute într-un mediu academic, profesional sau extracurricular;
 • Abilități de comunicare și relaționare;
 • Abilități de gândire analitică și rezolvare a problemelor.

Descrierea poziției

În calitate de Senior Transfer Pricing Consultant în cadrul echipei ATIPIC Solutions, vei fi implicat în întregul proces de realizare a unui dosar de prețuri de transfer, precum și a oricăror alte analize sau documente legate de prețurile de transfer. În plus, vei avea ocazia să participi la întâlniri și discuții cu clienții și vei învăța despre diferite modele de afaceri.

Mai specific – îți vei asista colegii mai experimentați (manageri, parteneri) în prestarea de servicii în domeniul prețurilor de transfer către clienți, responsabilitățile tale incluzând îndrumarea colegilor mai mici și revizuirea documentelor pregătite de aceștia, identificarea de soluții la probleme specifice de prețuri de transfer, revizuirea / pregătirea de studii de comparabilitate, analiza documentelor primite de la clienți, participarea la întâlniri cu clienții, etc.

Abilități tehnice

 • Experiență anterioară de minimum 2 ani în domeniul prețurilor de transfer;
 • Cunoștințe avansate de limba română și engleză – atât oral cât și scris;
 • Cunoștințe economice de bază – contabilitate, economie, statistică, fiscalitate, analiză financiară;
 • Rezultate bune obținute în mediul academic, profesional sau extracurricular;
 • Abilități de comunicare și relaționare;
 • Abilități de gândire analitică și rezolvare a problemelor.

Vrem să te cunoaștem

Trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail office@atipics.ro.

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Vă rugăm completați formularul de mai jos și o să revenim către dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil!