Dosarul preturilor de transfer solicitat de ANAF

Dosarul preturilor de transfer solicitat de ANAF

Întrebări și răspunsuri prețuri de transferDosarul preturilor de transfer solicitat de ANAF
Mirel Dinca a întrebat acum 6 ani
Buna ziua, detin doua companii care au avut relatii comerciale si intre ele in cursul anilor 2012-2015, in urma unui control anaf la una dintre ele, ne-au solicitat dosarul preturilor de transfer pentru anul 2015.As dori sa stiu ce inseamna acest dosar si care sunt costurilemultuemesc,

1 Răspunsuri
ATIPIC Echipa a răspuns acum 6 ani

Dosarul preturilor de transfer este un instrument prin care trebuie sa demonstrati ca nu ati manipulat preturile la care s-au desfasurat tranzactii intre cele doua societati.

Pentru a putea pregati un dosar de preturi de transfer, este posibil sa trebuiasca accesate una sau mai multe baze de date specializate. Accesul la aceste baza de date are atasate niste costuri semnificative.

In functie de necesitatea accesarii bazelor de date dar si de numarul si complexitatea tranzactiilor, este posibil ca dosarul preturilor de transfer sa va coste de la 1.000 de EUR la cateva zeci de mii de EUR.

Pentru a putea sti exact in cazul dumneavoastra cat costa pregatirea dosarului preturilor de transfer, va recomandam sa solicitati oferte de la mai multi prestatori de servicii de preturi de transfer.