Allinial-Global_ATIPIC-Solutions

Acest articol este disponibil de asemenea în limba: enEngleză

ATIPIC Solutions este acceptată ca membru în Allinial Global

articol publicat în 12 iulie 2018

ATIPIC Solutions, companie independentă, specializată exclusiv în consultanță de prețuri de transfer a fost acceptată ca membru al Allinial Global (fostă PKF America de Nord).

Allinial Global este o asociație de companii independente de contabilitate, audit și consultanță cu 437 de birouri în America de Nord, Europa, Asia, America Latină și Africa și cu venituri globale consolidate de 2,5o miliarde USD.

„Firmele independente de contabilitate, audit și consultanță care fac parte din Allinial Global au înțeles că pentru a putea crește în mediul actual de business au nevoie mai mult ca oricând să fie competitive și flexibile dar în același timp să aiba acces la resurse critice pentru a-și putea ajuta clienții atât local cât și internațional.

Mă bucur că ATIPIC Solutions a înțeles că poate avea toate avantajele unei asociații internaționale și cu toate acestea, clienții săi pot beneficia în continuare de expertiza locală.” a spus Terry Snyder, Președinte si CEO al Allinial Global.

Allinial-Global_ATIPIC-Solutions

Ca membru al Allinial Global, ATIPIC Solutions va colabora cu membrii asociației în proiecte internaționale și va avea acces la toate resursele pe care le oferă o asociație internațională, de la cursuri tehnice organizate de lectori cu reputație în domeniul lor de activitate la expertiză tehnică comună cu ceilalți membri.

„Atragerea unor echipe puternice ca Wilkins Kennedy în Marea Britanie, Gewerbe Treuhand în Elveția, Pirola Pennuto Zei & Associati în Italia, Walter în Franța a constituit pentru noi doar inceputul unei dezvoltări naturale în Europa. Prin acceptarea ATIPIC Solutions dorim să ne întărim prezența în Europa și să cream noi oportunități de dezvoltare și colaborare în proiecte internaționale în Europa Centrală și de Est.” a spus Terry Snyder, Președinte și CEO al Allinial Global.

Cu toate că ATIPIC Solutions se va bucura de toate avantajele asocierii cu Allinial Global în plan internațional, aceasta își va menține în același timp independența și flexibilitatea necesare pentru a răspunde nevoilor locale, concentrându-se în continuare exclusiv în prestarea de servicii de prețuri de transfer.

 „În contextul actual în care toate guvernele și organizatiile par a se fi revoltat împotriva multinaționalelor, ne asteptăm ca din ce în ce mai multe grupuri de companii să vrea sau să fie forțate să evalueze măsura în care prețurile de transfer influențează bazele impozabile din tările în care acestea sunt prezente.

În consecință, este de așteptat ca multe grupuri de companii să dorească să-si recalibreze pozițiile fiscale și să obțină predictibilitate prin acțiuni concertate de restructurare desfășurate la nivel internațional, sau prin acorduri de preț în avans.

Prin urmare, această asociere cu Allinial Global vine pentru noi ca un pas natural care sa ne confere abilitățile necesare pentru a susține clienții în aceste acțiuni.” a spus Viorel Sbora, Partener al ATIPIC Solutions.

Despre ATIPIC Solutions

ATIPIC Solutions este o echipă de specialiști de prețuri de transfer care vine cu o abordare diferită în asistarea clienților în proiecte de prețuri de transfer. Prin modul de abordare a proiectelor ATIPIC Solutions reușește să obțină rezultate optime într-o manieră eficientă pe termen lung și scurt.

Pentru mai multe informații privind asocierea ATIPIC Solutions cu Allinial Global, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați:

Viorel Sbora, Partener, ATIPIC Solutions

Telefon: +40 728 095 223 | E-mail: viorel.sbora@atipics.ro  | www.atipics.ro

ARHIVĂ NOUTĂȚI ȘI PUBLICAȚII

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Vă rugăm completați formularul de mai jos și o să revenim către dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil!

TOP